Accu cover

Ja, ik wil!... een elektrische fiets. De knoop is doorgehakt en je gaat ervoor. Maar het is geen brood wat je zomaar koopt, het is een behoorlijke uitgave. Dit komt door de motor en de accu. Maar met een elektrische fiets in de winter fietsen... dat is toch helemaal niet goed voor de accu?! Daar zit wel een kern van waarheid in, maar wij zouden KokkieBikes niet zijn als we ook hiervoor niet een oplossing hebben. Deze noemen wij een accu-cover.

Een accu die koud is gaat sneller leeg, en dit is niet echt goed voor de levensduur van de accu. Dus een goede beschermhoes zou hiervoor de oplossing bieden, deze hoes beschermt tevens je accu tegen beschadiging (steenslag) en hiervoor heb je hem eigenlijk de kou. Het is echt belangrijk dat je de accu lekker warm houdt, op kamertemperatuur is het meest ideaal. In de winter kan ie in een goed geïsoleerde garage staan, is je garage te koud dan raden we aan de accu binnenshuis te leggen, maar te warm is zeker ook niet goed. Gebruik de accu cover dan ook niet wanneer het warmer is dan 15 graden.

Een accu-cover is een neopreen hoes die waterdicht is en tevens je accu lekker warm houd. Een ander bijkomend voordeel is dat wanneer iemand met iets scherps langs je fiets loop je accu beschermd is, en regen en modder kunnen er dan ook niet bij. Een relatief goedkope oplossing voor iets wat een enorme kostenpost kan worden. Er zijn verschillende soorten accu's, en dus ook verschillende soorten hoezen, laat je eens informeren bij ons in de winkel. De kachel staat aan, wees welkom!

Winkelwagen
Scroll naar boven