EEN SPRONG VOORWAARTS IN ALUMINIUM PRESTATIES

Lichter, stijver en soepeler dan de meeste carbon frames, de CAAD12 aluminium fiets werd beschreven als een revolutie in de wielersport door Cycling Plus Magazine. Super soepel, met vlekkeloze controle en stabiliteit, voor hoge snelheden, zelfs op slechte wegen.

SOEPELE VERING

Het SPEED SAVE Micro-Suspension-systeem van de CAAD12 geeft een rijgevoel dat concurrerende carbon fietsen vaak niet eens kunnen evenaren. Deze hoogwaardige technologie vermindert schokken en vibraties om een boost te geven aan comfort, stuurgedrag en controle.

LICHT EN SOLIDE

Met een gewicht van minder dan 1100 gram kan de CAAD12 de competitie met de topklasse carbon frames zeker aan. Met de SmartForm C1 premium 6069 constructie is hij ontzettend stug, doch soepel.

SOEPEL DANKZIJ OVERSIZED ALUMINIUM.

Het SPEED SAVE Micro-Suspension-systeem van de CAAD12 geeft een rijgevoel dat concurrerende carbon fietsen zelfs niet eens kunnen evenaren.

EFFICIËNTE STIJFHEID

We verzekeren dat jouw kracht op de pedalen wordt omgezet in sprintvermogen dankzij de oversized bottom-bracketverbinding, a-symmetrische liggende achtervorken en uitlopende Delta zitbuis van de CAAD12.

SCHERP EN EXACT STUURGEDRAG.

Met zijn stijve en soepel rijdende frame en Elite Race-geometrie stuurt de CAAD12 als een miniatuur-raceauto.

Scroll to top