STAGE READY

De gloednieuwe Jekyll is klaar om de overwinning te pakken.  Klaar om over de flowtrails, technische afdalingen en grote rotsen te worden gestuurd. Klaar om harder te knallen, sneller door de bocht te scheuren en gemakkelijker te klimmen dan alle andere fietsen. Om het eenvoudig te zeggen: de nieuwe Jekyll is klaar om te racen en klaar om te winnen. Ben jij er ook klaar voor?

DE BESTE GEOMETRIE VOOR ELKE ETAPPE

65-graden balhoofdhoek, steile zitbuishoek en 420 mm korte achtervorken bieden je vertrouwen en controle op het meest uitdagende terrein.

WENDBAAR VOOR ELKE ETAPPE

Asymmetric Integration (Ai) betekent korte stijve achtervorken zonder allerlei nadelen. Ongelofelijke wendbaarheid en tractie, plus een stijver en sterker achterwiel met voldoende bandenvrijheid voor brede banden - dat is de magie van Ai.

ALLES ONDER CONTROLE

Met de nieuwe Fox Gemini demper kun je de Jekyll al rijdende aanpassen aan het terrein. Voor flitsende sprints, beklimmingen en flowtrails kies je voor de Hustle Modus. Of ga voor de Flow-modus als je geniet van de pure en beroemde Fox Downhill-prestaties.

Scroll to top