VOOR DE ULTIEME ERVARING BERGOP EN BERGAF

Met de geweldige handeling, een laag zwaartepunt, robuuste wielen en comfort op hoge snelheid is de Moterra uitgerust voor iedere uitdaging op de fiets.

DE OPHANGING MAAKT HET VERSCHIL

Perfecte vering door het gebruik van het Cannondale Si motor bevestigingsysteem. Dit zorgt ervoor dat de aandrijfunit in de best mogelijke positie is geplaatst voor perfecte werking van de vering.

KORT EN DIRECT

De Si motor bevestiging en Ai offset tandwielen geven de Moterra de kortste achtervorken in de markt en daarmee een directe besturing en tractie om het verschil te maken.

HEERLIJKE WENDBAARHEID EN STABILITEIT

Geen obstakel is te gek dankzij een laag zwaartepunt en ideale gewichtsverdeling. Dit wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve integratie van de batterij.

VOLDOENDE STIJFHEID

Een rotsvast gevoel voor direct stuurgedrag, meer controle en een motor die jou extra power geeft in plaats van een blok aan je been door het gewicht.

DE JUISTE MOTERRA VOOR JOU

Moterra: De Ultieme all-mountain trail bike - 130mm veerweg voor- en achter met de ongelofelijke grip van 27+ wielen. Moterra LT: Gemaakt voor het ruigste gebergte. 160mm veerweg voor- en achter en een precies stuurgedrag dankzij de 27.5 wielen.

 

Scroll to top