GEBOUWD VOOR XXC

De Scalpel-Si-SE is jouw racebike door de balans tussen het lichte gewicht, stijfheid en het comfort van full-suspension. Perfect voor de uitdagingen van cross country terrein. Ervaar de stabiliteit, vrijheid en de power om werkelijk iedere klim en afdaling vol zelfvertrouwen te bedwingen. Door zijn vergrote veerweg van 100mm naar 120mm geeft de Scalpel-Si-SE nog meer zelfvertrouwen dan de Scalpel-Si-SE-XC al deed.  

ONWAARSCHIJNLIJKE GRIP ZONDER COMPROMIS

Geniet van grip op de stijlste beklimmingen, flexibel stuurgedrag en solide stijfheid zonder in te leveren op je bandenvrijheid. Allemaal dankzij onze gepatenteerde Ai offset-aandrijving met superkorte liggende achtervorken.

XC-WENDBAARHEID GECOMBINEERD MET ALLMOUNTAIN STABILITEIT

De OutFront-stuurgeometrie biedt je het beste van twee werelden: rustig en stabiel op hectische afdalingen, en toch snel en wendbaar op ander terrein.

 MODERN Trail-GEOMETRIE:

Kort liggende achtervorken voor tractie en wendbaarheid, vlakke balhoofdhoek voor stabiliteit bij hoge snelheid, krappe naloop voor verfijnde stuureigenschappen bij lagere snelheden. Perfect voor de moderne Trail.

EXTREME STIJFHEID

De Scalpel Si zorgt ervoor dat jouw vermogen wordt omgezet in prestaties. Geweldige grip, stabiliteit en controle zijn onderdeel van je beleving door de stijfheid van het design en de lichtgewicht carbon constructie.

Scroll to top