DE ULTIEME KRACHTSVERHOUDING

De SuperSix EVO balanceert tussen een mix van licht gewicht, stijfheid, aerodynamica en soepele verticale flexibiliteit. Fiets op hoge snelheid, een grote afstand of verbeter je persoonlijke records met deze uitgebalanceerde racefiets.

ULTRASTIJF VOOR EXPLOSIEVE ACCELERATIE

Profiteer van superieure krachtoverdracht in de sprints met de asymmetrische BB30a bottom-bracketverbinding, breed uitlopende Delta zitbuis en een speciaal geprepareerde BallisTec carbon layup.

COMFORTABEL ALS GEEN ANDER

Het verfijnde SPEED SAVE microveersysteem absorbeert schokken en houdt je wielen aan de grond om maximaal te kunnen afdalen, sneller te sprinten en bovenal verrassend comfort te bieden voor een racefiets.

GEVORMD VOOR EFFICIËNTIE

Subtiele TAP (Truncated Aero Profile) buisvormen en lager geplaatste bidonhouders op het frame verminderen de weerstand met gemiddeld 6 watt/60 gram. Dat is zoiets als gratis snelheid.

SUPERIEUR STUURGEDRAG

Met een frame dat zeer stijf is, maar precies op de juiste plekken meegeeft voor extra comfort weet je precies waar je aan toe bent in afdalingen. Door de schijfremmen krijg je meer controle en dat maakt hem nog sneller.

ULTRALICHT

De BallisTec Carbon constructie en het System Integrated design maken de EVO ongekend licht, maar duurzaam genoeg voor een levenslange garantie.

Scroll to top