PURE ENDURANCE-MACHINES

De nieuwe Synapse is gebouwd voor zware ritten en lange dagen in het zadel. Hij biedt pure raceprestaties, een prettige geometrie, een breed inzetbereik en een micro-suspension-systeem dat jou isoleert van de trillingen van het wegdek, maar je niet isoleert van het rijgevoel. Het is een pure endurance-machine voor pure endurance-rijders.

RACEPRESTATIES

Het nieuwe frame weegt slechts 950 gram (meer dan 220 gram lichter) met een stijfheid die je normaal alleen tegenkomt op een World Tour sprintersfiets. Deze machine is echt snel.

COMPLEET COMFORT

De nieuwe SAVE PLUS micro-suspension in het frame en de vork worden aangevuld met een SAVE-zadelpen. Samen vormen ze een compleet, holistisch comfort- en prestatiebevorderend systeem dat je beschermt tegen schokken en trillingen, zonder dat je het rijgevoel verliest.

ENDURANCE RACE-GEOMETRIE

De zitpositie van de rijder is een perfecte balans tussen een lage, voorwaarts gerichte effici├źntie en rechtop comfort. Je krijgt precies 'het juiste gevoel' dat je aanmoedigt om de hele dag vol gas te gaan.

MAATSPECIFIEK DESIGN

Op de nieuwe Synapse brengt de maatspecifieke constructiefilosofie naar een compleet nieuw niveau. Niet alleen krijgt elk frame zijn eigen rijderspecifieke carbon layup en buisdiameter, er worden ook drie verschillende stuurbuis- en balhoofdbuisdiameters gebruikt met drie verschillende vorksprongen om te garanderen dat elke rijder onafhankelijk van de framemaat hetzelfde rijgevoel en dezelfde stuureigenschappen krijgt.

BREDERE INZETBAARHEID

De nieuwe Synapse heeft ruimte voor dikke 32 mm brede banden en heeft subtiele, verborgen spatbordbevestigingen. Hij is klaar en gereed voor het ontdekken van de wilde kant van het endurance-rijden.

 

Scroll to top