Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KokkieBikes X-PERIENCE Limburg editie 2022

1 april : 16:00 - 3 april : 19:00

€299.00

Ga jij ook mee?

Ga jij van vrijdag 1 april tot en met zondag 3 april met ons mee naar het mooie Zuid-Limburgse landschap? Hier gaan we fietsen in het mekka van fiets liefhebbend Nederland. Er zijn verschillende routes uitgezet welke je met onze gidsen kunt fietsen. De routes zijn opgedeeld in 2 dagdelen met lunch op het slaapadres. Hier kun je de keuze maken om de 2de helft van de dag rust te nemen of de lange route te rijden. Je bepaalt dus zelf hoe ver je fietst. Bijvoorbeeld de 1e dag ‘s ochtends én ‘s middags en op dag 2 alleen een ochtendrit. Of kies je om in de ochtend een  technisch mountainbike-track te doen en dan in de middag genieten van een mooie gravelrit. It is all up to you! Er gaan meerdere gidsen mee, waardoor we voor de verschillende niveaus een mooie uitdaging kunnen bieden. Als uitvalsbasis hebben we een prachtige hoeve in het mooie plaatsje Wijlre, aan de voet van de Keutenberg, geboekt. We nemen onze eigen kok mee, om ook de inwendige mens goed te verzorgen. Kortom, laat je verwennen! Geniet van de mooiste tracks en paden in dit fiets-walhalla onder het genot van lekker eten en drinken en goed gezelschap. Krijg jij al zin om mee te gaan? Reserveer dan snel je plekje, want vol is helaas vol.

Locatie: Hof de Brulle

Als je de lange slingerende oprijlaan oprijdt, ervaar je onmiddellijk de rust en bourgondische sfeer. Deze plek ademt in al zijn poriën geschiedenis uit. De vakantiewoning Hof de Brulle ligt rondom de feeërieke binnenhof, in de voormalige stallen en in de tiendschuur. Ze zijn opgetrokken uit mergel, leemvakwerk en de zeldzame Kunradersteen. De Hof is oud, heel oud. Het boerenhuis dat in 1497 voor het eerst wordt beschreven is nu onderdeel van deze zeldzaam mooie vierkantshoeve.

 

(Quote: https://hofdebrulle.nl/)

Wat kun je verwachten?

Vrijdagmiddag rond half 4 staat de koffie klaar. Na de koffie op vrijdag gaan we een uurtje fietsen om even de benen los te trappen en elkaar te leren kennen. Na deze tocht is het tijd voor een heerlijk diner en aansluitend een gezellige avond.
Op zaterdag gaan we na het ontbijt deel 1 van de dagtocht fietsen, om terug te keren bij Hof de Brulle voor een heerlijke lunch. Na deze lunch kun je meefietsen met deel 2 van de dagtocht, maar je bent ook vrij om je benen te sparen voor de dag van morgen. Aan het einde van de dag staat er wederom een heerlijk diner voor je klaar en wacht opnieuw een gezellige avond.
Op zondag zijn er wederom 2 tochten gepland en kun je wederom zelf bepalen welke je wel en niet gaat rijden. Ter afsluiting van het weekend wordt er nog 1 x keer voor je gekookt. Daarna is het helaas tijd om afscheid te nemen en de thuisreis te aanvaarden.
Prijs:
299,- P.P.
Prijs is inclusief: 2x overnachting o.b.v. 2-persoonskamer
3x diner
2x lunch
2x ontbijt
onbeperkt drinken in de avond
volledige verzorging tijdens het fietsen
koffie/thee met Limburgse vlaai bij aankomst

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
KokkieBikes X-PERIENCE Limburg 2022
Vanaf vrijdag 1 april tot zondag 3 april fietsen in het mooie ZuidLimburg
299.00
5 beschikbaar

Gegevens

Begin:
1 april : 16:00
Einde:
3 april : 19:00
Kosten:
€299.00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Breulsweg 3, 6321 EK Wijlre
Breulsweg 3
Wijlre, Limburg 6321 EK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

KokkieBikes
Telefoon:
0572373773
E-mail:
info@kokkieBikes.nl
Scroll naar boven