GripGrab

GripGrab

Af en toe is er zoveel aanbod qua handschoenen, overschoenen dat je niet meer weet wat je moet, wat is goed? Je ziet door de bomen het bos niet meer. Welke moet ik nu kiezen en wat voldoet aan mijn eisen...?

Datzelfde ondervonden wij hier in de winkel ook, teveel aanbod maakt het ook zeker niet duidelijk voor de consument. Na enig onderzoek, testen en overwegen hebben wij hier een oplossing voor gevonden. En de oplossing luistert naar de naam: GripGrab... gewoon goed.

Functionele en hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs

Een Deens merk wat zich wil onderscheiden door functionele en hoogwaardige producten aan te bieden tegen een betaalbare prijs. GripGrab is sinds 2000 gespecialiseerd in kledingaccessoires, en dan hebben we het over handschoenen, overschoenen en hoofdbedekking. De lijn is duidelijk en zoals we hier zeggen: goed is goed.

Dan heb je handschoenen met doctor Gel, een gelpadding die de eerste schokken van je stuur opvangen, en meer comfort bieden onder je handpalmen. Lange en korte vingers, met en zonder anti-slip, een transparante lijn en dan de keus zomer- ofwinter handschoenen.

Overschoenen die je voeten beschermen tegen wind en water, en mocht je ook last hebben van de kou dan zijn er ook overschoenen van neopreen in verschillende gradaties... van koud naar ijskoud.

Hoofdbedekking in de vorm van bufjes tot skull caps. Hoeveel bescherming wil je hebben, wat ben je nodig?! Niemand hoeft het met fietsen koud te hebben, voor elk wat wils.

Kortom: de keuze is reuze en heel fijn overzichtelijk! Ben je nieuwsgierig geworden naar dit prachtige merk kom eens langs

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven