Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
0572-373 773

Fietsverhuur

Fietsverhuur

KokkieBikes verhuurt diverse fietsen om de prachtige omgeving van Lemelerveld te ontdekken. Zo kunt u genieten van het mooie Sallandse landschap maar ook van het bosrijke Vechtdal en natuurlijk de Sallandse Heuvelrug. 

Mountainbike

In de omgeving van Lemelerveld bevinden zich enkele uitdagende MTB-routes, namelijk op de Lemelerberg, Hellendoornse berg en Holterberg. De Lemelerbergroute staat al tijden in de top 10 van Nederlandse mountainbikeroutes en bevindt zich op slechts drie kilometer van onze winkel. Wij verhuren diverse mountainbikes in verschillende maten. 

Racefiets

De Sallandse Heuvelrug met diverse kuitenbijters is een mooie uitdaging voor wielrenners. Daarnaast kan men genieten van de diverse omgeving van Lemelerveld. Hiervoor verhuren wij ook diverse racefietsen.

Elektrische- en stadsfiets

Voor de recreatieve fietser verhuren wij zowel elektrische als niet elektrische fietsen. In de omgeving bevinden zich meerdere uitgepeilde routes en een uitgebreid knooppuntennetwerk, dit netwerk is vanaf onze winkel op te pakken.

Voor het huren van fietsen kunt u het beste een afspraak maken zodat wij de fietsen voor u klaar kunnen zetten. Zo kunt u optimaal genieten.

KokkieBikes
Kerkstraat 31A
8151 AP Lemelerveld
0572-373773
info@kokkiebikes.nl