Informatie avond Wahoo Kickr indoor trainer & Zwift software :18-01-2019

Als de dagen kort zijn, de pekel op de weg ligt en het koud en guur is buiten.
Wordt het dan geen tijd om binnen te trainen?

Daar kom je achter op onze informatie avond vrijdag 18 januari  van 18.30 - 21.00. Speciaal voor deze avond hebben wij Maarten Visser voor je uitgenodigd.
(Vrij inloopavond, aanmelden niet nodig)

Hier kan jij je laten informeren over het gebruik van een Wahoo Kickr (indoortrainer) in combinatie met een Zwift (virtuele wereld waarin je fietst).
Voor de meeste mensen is het een uitdaging de winter door te komen. Niemand kijkt er dan ook meer van op wanneer je verteld dat je in de garage een Wahoo Kickr hebt staan. Je kan fietsen wanneer en hoe lang je wilt en leuker wordt het wanneer je op vermogen en hartslag gaat trainen om zo nog effectiever de tijd door te brengen. Wanneer je Zwift ( of andere apps) aan een Wahoo Kickr koppelt kan je fietsen met andere mensen in een digitale wereld. Je kunt zelfs samen afspreken met je fietsmaten!  Zo haal je het buiten fietsen realistisch naar binnen. Je fietst in een wereld met bergen, stranden, steden en bossen. Natuurlijk krijg je pijn in je benen, maar genietend van de omgeving is dit zeker de moeite waard. Het is mogelijk tijdens het klimmen (met deKickr Climb) de stijgingshoek na te bootsen en zelfs de wind te voelen met de Kickr Headwind.

Voor meer informatie over de Wahoo Kickr , andere Wahoo producten en  Zwift ben je de 18e van harte welkom de koffie met cake staat klaar, kom en ervaar!

Winkelwagen
Scroll naar boven