Nederlands kampioen

Al weken leven wij hier bij KokkieBikes toe naar dit evenement, Dylan Schuurman (collega uit de werkplaats) in het bijzonder!

En eindelijk was het dan zover:
20 tot 22 maart vond het evenement de Skillsheroes plaats. De Skillsheroes is een MBO- vakwedstrijd voor verschillende niveaus en leerjaren. Onze Dylan Schuurman deed mee aan de voorrondes op het ROC Twente en heeft zich destijds gekwalificeerd, 20, 21 en 22 maart vonden de finales plaats in het RAI in Amsterdam.

Drie dagen lang kreeg Dylan verschillende opdrachten om zichzelf te bewijzen tegenover de jury en de andere scholen die meededen. Deze verschillende opdrachten varieerden van het oplossen van een communicatiefout in een elektrische fiets tot aan het om-spaken van een wiel. Bij KokkieBikes zaten we elke dag met smart te wachten op het berichtje van Dylan met de dagelijkse samenvatting.

Op 22 maart was dan eindelijk de verlossing, de uitslagen waren bekend. Enkele collega’s waren aanwezig bij het evenement en mochten in alle glorie meemaken hoe onze Dylan Schuurman 1e was geworden en daarmee Nederlands Kampioen fietstechniek is.

Winkelwagen
Scroll naar boven