Shimano Servicecenter

Dat KokkieBikes eind 2019 de werkplaats een complete make-over heeft gegeven wist je wellicht al, maar wist je ook dat KokkieBikes sindsdien een gecertificeerd Shimano Service Center is?

Dat we een Shimano Service Center zijn betekent dat alle monteurs en winkelmedewerkers een speciale Shimano-training hebben doorlopen en dat we werken met de originele en nieuwste Shimano-onderdelen. Door Shimano worden we continue op de hoogte gehouden van de nieuwste technologieën, zodat we altijd bij de tijd zijn als het gaat om het onderhoud van jouw fiets. Het maakt niet uit of je een racefiets, mtb of e-bike berijdt, met iedere fiets kun je in onze professionele werkplaats terecht.

regelmatig onderhoud houdt je op de weg (of singletrack)

Je hebt ’t vast weleens gehoord: ‘onderhoud = behoud’. Met andere woorden: wacht niet tot je een kraakje of rammeltje hoort en onderweg met de gebakken peren zit. Maar gun je fiets de aandacht die het verdient. Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt en onze professionele monteurs servicen je fiets met veel liefde en plezier. Dat kan in de vorm van een korte check-up, maar ook heel uitgebreid, waarbij we je fiets compleet uit elkaar halen om ‘m daarna met veel aandacht weer op te bouwen.

laat ook je e-bike met regelmaat controleren

Niet alleen je racefiets of mountainbike heeft regelmatig onderhoud nodig. Ook je e-bike verdient bij tijd en wijlen een check-up. We kunnen de firmware controleren en, indien gewenst, updaten. Twijfel je aan de prestaties van de accu? We testen het graag voor je. En minstens zo belangrijk: laat je remmen regelmatig checken, zodat je er op kunt vertrouwen dat je op tijd stil staat als je dat wilt. Wel zo prettig, toch?

onverhoopt toch acuut een probleem

Natuurlijk kan het gebeuren dat je toch tegen een onverwachte reparatie aanloopt. Geen probleem! In ons Shimano Service Center kun je altijd terecht, we doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Natuurlijk het liefst op je eigen fiets, maar desnoods op een leenfiets.

Houd jij jezelf in conditie, dan houden wij je fiets in perfecte conditie!

Scroll to top