Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas kapoentje... gooi wat in mijn schoentje... MAAR wat dan?!

Ik weet het, je houdt van fietsen, racefietsen, mountainbiken of je hebt een elektrische fiets. Eigenlijk met alles wat rolt kan je wel uit de voeten. Het bedrag wat ik aan je kan besteden is 25 euro. Ik loop binnen bij KokkieBikes, want dat is dan het juiste adres, en daar kan ik genoeg voor je halen. Maar sjonge wat een keuze!

Een pakketje samenstellen, een gevuld zadeltasje met bijvoorbeeld een binnenband, bandenlichters en patronen (voor lucht). Dan zou ik nog voeding, gelletjes, potjes smeermiddel, kleine tooltjes, bidons, fietsaccessoires van lampen tot snelbinders, pizzasnijders, bekers, pasta, en zelfs baby rompers kunnen halen. En als ik er helemaal niet uit kom dan kan ik altijd nog een cadeaukaart kopen, dan kan diegene er zelf wat moois voor halen.

Gooi wat in m'n laarsje... dank u Sinterklaasje!

Scroll naar boven