De Camber 29 vertegenwoordigt een nieuwe kijk op trailfietsen - de handling en vering van een trailfiets, gecombineerd met het klimvermogen van een crosscountry-fiets.

Het idee achter de Camber Carbon 29 is heel eenvoudig: Ben je op zoek naar snelheid, dan is dit de enige trailfiets die je nodig hebt. De Camber biedt alle eigenschappen die je van een trailfiets mag verwachten, maar dan gecombineerd met het klimvermogen van een XC fiets.

Zowel voor als achter vind je voldoende veerweg, zodat grote sprongen geen probleem zijn. Dankzij de Trail 120 geometrie en het lichtgewicht, stijf en soepel Concentric Pivot van de achterbrug, is geen trail te technisch.

De geïntegreerde SWAT™ in de onderbuis van het frame maakt de Camber nog veelzijdiger. Open de deur en bewaar je essentials precies waar je ze nodig hebt in de fiets.

In onderstaande aflevering van Specialized "Destination Trail - United Kingdom" is te zien hoe Marshall Mullen de trails in het Verenigd Koninkrijk ontdekt. Dit doet hij uiteraard op de Specialized Camber 

Scroll to top