Met de Turbo Levo FSR Short Travel 29 haal je hypermoderne technologie in huis tegen een prijs die je zal verbazen. Door de bescheiden 120mm veerweg kun je je met de grote 29-inch wielen optimaal focussen op snelheid.

De Turbo Levo FSR is op de eerste plaats een echte trailfiets, voorzien van alle voordelen waar Specialized zijn mountainbikes bekend om staan: een ruime bovenbuis voor een betere pasvorm en meer controle, een korte achterbrug voor extra wendbaarheid en een laag bottom bracket voor extra stabiliteit.

Het M5 aluminium frame huist het kloppend hart van de Tubro Levo FSR: De efficiënte en krachtige Turbo technologie. De geïntegreerde batterij en nieuwe Turbo 1.3 motor leveren 15% meer vermogen dan de vorige versie. De exclusieve Rx Trail Tune stelt de motor in staat om al deze kracht soepel en geruisloos om te zetten in efficiënt klimvermogen. De custom motor is een van de enige motoren op de markt die direct reageert op jouw pedaalslag, zodat je meteen vermogen krijgt wanneer je daar om vraagt.

De batterij is volledig geïntegreerd in de onderbuis en is eenvoudig te verwijderen. Dankzij de ruime capaciteit heb je genoeg vermogen voor lange dagen op de trails, en Specialized heeft de motor en batterij strategisch geplaatst voor een optimale gewichtsverdeling. Via de Mission Control app heb je volledige controle over de Turbo technologie en de Trail Remote laat je vanaf het stuur tussen de verschillende ondersteuningsmodi schakelen.

Scroll to top