Wat gebeurt er als je een frame met 1000 uur aan ontwikkeling in de Win Tunnel combineert met een volledig geïntegreerde cockpit en ongekende remprestaties? Je krijgt dan de S-Works Venge ViAS met Shimano Di2 - onze allersnelste fiets.

Elke buis, elke rand en elke vorm is in onze Win Tunnel ontwikkeld met maar één doel voor ogen: de allerbeste aerodynamische prestaties. Het frameset is bovendien Rider-First Engineered™, om zo over de gehele maatserie consistente prestaties te leveren.

Het meest in het oog springende onderdeel is de ViAS cockpit. Het stuur van de fiets komt als eerste in aanraking met de wind, en we ontdekten al snel dat traditionele sturen te veel luchtweerstand veroorzaken. De beste oplossing bleek een stuurpen van -17 graden te zijn, in combinatie met een riser Aerofly stuur om de juiste zitpositie te bereiken.

De hier weergegeven disc uitvoering schudt de wielerwereld opnieuw op door superieure remprestaties te bieden zonder afbreuk te doen aan het aerodynamische profiel. Deze uitvoering is afgemonteerd met een Shimano Dura-Ace Di2 groepset en razendsnelle Roval CLX 64 wielen.

Scroll to top