Zondag 22 september 2019

De dag dat je mag rijden op eigen tempo, wij adviseren Strava uit!

Echt gravelen

Rijden op zowel verhard als onverhard

Twéé afstanden

Keuze uit 35 of 70 kilometer

GPS beschikbaar

Rijd op eigen navigatie met onze GPX bestanden

De Strade

Strade di Kokkie is in 2018 ontstaan om het gravelbiken te promoten in Salland. Dit is toen zo goed bevallen dat we in 2019 opnieuw gravelen! Doe jij ook mee? Heb je geen gravelbike, geen probleem, ook op de mountainbike of hybride fiets ben je van harte welkom!

Goede doel

Het meedoen aan deze tocht kost 10 euro, dit is niet voor ons maar voor het goede doel. De volledige opbrengst van de tocht gaat naar Stichting Sukerbiet, zij hebben dit jaar als goede doel de AlpDu6 KWF kankerbestrijding.

Kosten kunnen contant worden voldaan bij de start van de tocht.

Echt gravelen

We hebben speciaal voor deze tocht Salland weer eens goed onderzocht en de mooiste paden tevoorschijn getoverd. We gaan over wegen, zandpaden en soms zelf over stukjes singeltrack! Een echte graveltocht dus, wij raden aan om minimaal 32 mm banden op de fiets te hebben om deze tocht goed te kunnen fietsen.

 

Twéé afstanden

Er 2 afstanden een we starten tussen 8:30 en 9:30 bij de Vechtdalkok. Wij hebben voor julle een mooie gemoedelijke 35 kilometer en een lekkere 70 kilometer. Tijdens beide afstanden is er op de route een stop waar een lekkere traktatie van de Vechtdalkok op je staat te wachten. Het motto is dan ook "Genieten en Ontdekken!"

GPS beschikbaar

De route is goed uitgezet op de dag zelf maar een paar dagen voor de start komen ook hier de GPX bestanden beschikbaar, zodat je de route ook kunt volgen op je GPS systeem. Op deze manier kun je nog meer genieten van de omgeving!!

Inschrijf formulier

Scroll naar boven