Als snelheid bovenaan je lijstje staat, is er geen betere keuze dan de Specialized Turbo Levo Hardtail 29. De Levo combineert de snelheid en efficiëntie van de hardtail, en combineert dit met de extra power van Specialized zijn Turbo technologie.

Op de eerste plaats profiteer je van de snelheid en wendbaarheid waar de hardtail om bekend staat. Het M5 aluminium frame huist het kloppend hart van de Levo: De efficiënte en krachtige Turbo technologie. De exclusieve Rx Trail Tune stelt de motor in staat om al deze kracht soepel en geruisloos om te zetten in efficiënt klimvermogen. De custom motor is een van de enige motoren op de markt die direct reageert op jouw pedaalslag, zodat je meteen vermogen krijgt wanneer je daar om vraagt.

De batterij is volledig geïntegreerd in de onderbuis en is eenvoudig te verwijderen. Dankzij de ruime capaciteit heb je genoeg vermogen voor lange dagen op de trails, en ze hebben de motor en batterij strategisch geplaatst voor een optimale gewichtsverdeling. Via de Mission Control app heb je volledige controle over de Turbo technologie en de Trail Remote laat je vanaf het stuur tussen de verschillende ondersteuningsmodi schakelen.

Scroll to top